powered by

Árlista (2023.10.01-től)

Power Plate és funkcionális edzések

1 alkalom Próba edzés             3.890Ft

1 alkalom                                     5.000Ft

4 alkalmas bérlet                    19.400Ft

5 alkalmas bérlet                   24.000Ft

8 alkalmas bérlet                   33.880Ft

10 alkalmas bérlet                  40.200Ft

12 alkalmas bérlet                  44.880Ft

2 hetes korlátlan bérlet         38.500Ft

Havi korlátlan bérlet               71.500Ft

Power Plate - LUNCHTIME 

(Minden nap 12:00 - 13:30 ig)

8 alkalmas bérlet                  28.000Ft

10 alkalmas bérlet                33.500Ft

A LUNCHTIME bérletek csak ebben az idősávban használhatók!

KÖREDZÉS 60'

1 alkalom                                  5.500Ft

5 alkalmas bérlet                 26.000Ft

8 alkalmas bérlet                40.000Ft

Power Plate KOMBINÁLT BÉRLETEK 

(Hullámmasszázs és Infra szauna használattal)

Napi jegy                               11.500Ft

Érvényes: 3 nap

Kombinált I.                          75.000Ft

Érvényes: 30 nap

Kombinált II.                        139.000Ft

Érvényes: 45 nap

Korlátlan Kombinált          179.000Ft

Érvényes: 30 nap

A bérletek alkalmai szabadon felhasználhatók a következő szolgáltatásokra:

 • az órarendben megtalálható bármelyik edzéstípus
 • futópad és spinning kerékpár használata
 • Dr.Life Hullámmasszázs
 • Infra szauna


Power Plate személyi edzés

1 alkalom                                 8.900Ft

8 alkalom                             69.600Ft

10 alkalom                            85.000Ft

12 alkalom                            96.000Ft

Személyi edzés 60'

1 alkalom                               10.000Ft

8 alkalom                            76.000Ft

Relaxációs Stretching 60'

1 alkalom                                5.200Ft

4 alkalmas bérlet               19.800Ft


Az órákat a foglalási felületen feltüntett időpontig lehet foglalni, lemondani és módosítani. 

Időponton túli lemondásra nincs lehetőség!

Lejárt bérleteket meghosszabbítani és azokról felhasználatlan alkalmat visszatéríteni nem áll módomban!


Alakformálás

Az izmok másodpercenként 25-50 alkalommal összehúzódnak a Power late edzés alatt. Ha egyszerűen csak ráállunk a Powr Plate edzés alatt. Ha egyszerűen csak ráállunk a Power Plate gépre, mondjuk 30 Hz beállításon, 30 másodpercre, ez 900 izomösszehúzódást fog kiváltani! Azaz az idő töredéke alatt maximális kalóriaégetést produkálhatunk, és mindezt töredék idő alatt, a hagyományos edzéshez képest.


Kalória égetés


A vibrációs tréning alapvetően erőedzés, és kiváló utóégető hatást fejt ki. Azaz pihenés alatt is égetjük a kalóriákat és így építjük és pihentetjük az izmokat. Ez a kalóriaégetés meghaladhatja akár a kardiovaszkuláris edzés például a futás vagy a bicikllizés során elégetett kalóriamennyiséget is. A rezgéssel összekötöt erőedzés nagyon jó opció azoknak is, akik félnek attól, hogy súlyokat emelgessenek, vagy sérüléstől tartanak, mert ez a hatékony erőedzés úgy égeti maximális szinten a kalóriákat, hogy közben nem okoz sérülést, és nem terheli az izületeket.


Szebb alak, kevesebb cellulit


Ami a legészrevehetőbb, az az, hogy az edzésekkel együtt változik az alak, az egész test feszesebb, tonizáltabb lesz. A masszázs pedig segít a cellulit ellen, élénkíti a nyirokkeringést, kiüríti a sejtekben lerakódott toxinokat, és valóban hatékony a narancsos dudork ellen.

Ráadásul a Power plate gépen végzett standard nyújtási gyakorlatokkal azonnal érezzük a flexibilitás fokozódását. 


Nem szabad elfelejteni, hogy a legjobb eredményt az hozza, ha a mozgás mellé megfelelő étrendet társítunk!

Fitnesz és sport

A Power Plate technológia jövő generációját és a Gyorsulási Tréning TM egyik leghatékonyabb edzésmódját kínálja.

Ez a forradalmi edzési tchnológia harmünikus rezgéseket közvetít a szervezetbe, természetes reflexet stimulál.Az izmok másodperenként 25-50 alkalommalhúzódnak össze- és az izomrostok akár 98%-a dolgozik egyszerre, a hagyományos edzőtermi eszközöknél tapasztalt 60%-hoz képest.  

Hatékonyan égeti a zsírt, növeli az izomtónust, javítja az egyensúlyérzéket, erősít.

Power Plate géppel a klub vendégei teljes testedzésben részesülnek, melynek során nyújtó, egyensúly- javító, erőközpont erősítő és masszázs gyakorlatokat végezhetnek. 

Mindezt alig 30 perc alatt. 

Egy Power Plate gép egy stúdióban demonstrálja, hogy a szolgáltatásmindig a legfrissebb edzési módszereket kínáljaa a tagoknak. Ezzel növeli a régi vendégek hűségét, és új tagokat is vonz, és több gép esetén kiscsoportos edzésre is kínál lehetőséget. 

"A sportolók és edzők általi kedvező fogadtatás és a pozitív kutatási eredmények igazolták, hogy a Gyorsulási TréningTM alapvető része a sportteljesítmény növelési módszereknek.Véleményünk szerint a Power Plate abszolút vezető a vibrációs tréninggel történő gyorsulás fokozásában. A Power Plate filozófiája, és az oktatás, fejlesztés és kutatás melletti elkötelezettség illetve a vevőszolgálat felülmúlhatatlan. 


"Próbálja ki Ön is, és meggyőződhet róla, hogy a Power Plate géppel érheti el Ön és sportolói is a legjobb eredményeket" - (Velencei Attila - A Metodikai Központ vezető kutatója)


FITNESZ

A Power Plate gépen folytatott vibrációs tréning növeli az izmtömeget és javítja az izomtónust. A nyújtóreflex révén az edzésbe hozott izmok 100% osan aktivizálódnak.

Ezzel szemben a hagymányos edzéssel csak 60%-80% érhető el. A rezgés egyetlen mozdulat elvégzése alatt 25-50 ismételt összehúzódást eredményez, ezáltal több izomszál aktivizálódik, így az izmok anélkül is aktívan dolgoznak, hogy bármiféle külső terhelés érné őket. 

Egy hagyományos erő-edzés erősíti az izmokat, mert a test reagál az extra terhelésre, mely a súlyok mozgatásából, vagy normál gravitáció ellenállásának legyőzéséből ered. A vibrációs tréningnél a test a fellépő gyorsulásra reagál, így sokkal nagyobb erőkifejtésre késztetjük az izmokat.

A Power Plate tréninggel nem a tömeget növeljük, hanem a gyorsulást, a fekvencia változtatásával. 


Ön aktívan edz?

Növelje eredményit, tegyen szert tónusosabb izmokra, növelje mozgástartományát - a Power Plate szinte minden területen képes Önnek segíteni. 

Nem igazán szeret sportolni? A Power Plate teljes test vibrációs edzést pont Önnek találták ki. Ha rosszul érzi magát a bőrében, kínosnak érzi azt, hogy edzőterembe menjen, mégis igyekezne változtatni, változni, akkor a Power Plate a legjobb választás az Ön számára.

Az Ön személyi edzője segítő kezet fog nyújtani és segít végigmenni az úton.


SPORT

A vibrációs tréning kitűnően alkalmazható, különböző sportok megalalpzására: labdajátékok, sielés, futás, tenisz, golf, de a hobbiból sportolók számára is kiváló testedzést biztosít. A kiterjedt tudományos és független kutatásoknak köszönhetően sportklubok szinte a világ minden részén használják a Power Plate-et erősítő, kondícionáló és rehabilitácis programjaik során. 

A sportolók és edzők által kedvező fogadtatás és a pozitív kutatási eredmények igazolták, hogy a Gyorsulási TréningTM alapvető része a sportteljesítmény növelési módszereknek. Véleményünk szerint a Power Plate abszolút vezető a vibrációs trénnggel történő gyorsulás fokozásában. A Power Plate filozófiája, és az oktatás, fejlesztés és kutatás melletti elkötelezettség. 


Próbálja ki Ön is, és meggyőződhet ról, hogy a Power Plate géppel érheti el Ön és sportolói a legjobb eredményeket.


A vibrációs tréning gyakorltokat arra tervezték, hogy jelentősen javísák a hagyományos edzésmódokat vagy azok kiegészítésekén, alternatívájaként.

Akár percek alatt megnövekedhet a végezhető mozgások száma és a stabilitás, így lehet tökéletes bemelegítés, edzés vagy verseny előtt Power Plate gépek kiváló eszközei a teljesítmény folyamatos mximumon tartásának.

Újra szeretne edzeni szülés után?

 A PowerPlate® edzés segít újra megtalálni a belső kapcsolatot a medencefenék izmai, a hasizomzat és a hát izmai között, és visszaállítani a terhesség és szülés során meggyengült erőt.

Kezdje kíméletesen és nehezítsen fokozatosan!

A PowerPlate® edzés segítségére lesz, amikor újra edzésekbe fog. A PowerPlate® kíméletes rezgése fokozza a vérkeringést, oxigénhez és tápanyaghoz juttatja a gyógyuló szervezetet.

Fokozza izmai erejét és tónusát


A PowerPlate® kiválóan növeli az izomtónust, és még súlyokat sem kell emelgetni. És azt ugye tudjuk, hogy a több izom több kalóriát éget.

Dobja fel boldogsághormonja szintjét!


A PowerPlate® megemeli a szerotonin koncentrációt, a stresszhormonokat, például a kortizont, ugyanakkor kordában tartja. A stresszhormonok pedig növelik a zsír raktározását deréktájon.

Erősítse törzsét és hasát felülések nélkül!

PowerPlate® egyszerre készteti tudatosan és önkéntelenül is a törzs izmainak aktiválására a testet. Ha az edzést összeköti Kegel-gyakorlatokkal, sokkal hamarabb és erősebben megérzi izmait, megtalálja a belső harmóniát, így hamarosan újra a régi önmaga lehet.

Az újdonsült anyukák szinte élsportolói szinten dolgoznak, de a szülés után sajnos súlyos energiahiánnyal, vitalilás és funkcionális erő hiánnyal küzdenek, és nem tudnak saját „sportterületükön” teljesíteni.


Vajon mit szeretnének azok az anyukák elérni, akik szülés után nekifognak edeni?

A sorrend igénye nélkül valószínűleg az alábbiak szerepelnek a listájukon:

 • Több energiát. jó kedvet
 • Megldást a vizelet visszatartási problémákra
 • A törzs erejének visszaállítását, szebb hasat
 • FOGYNI!
 • Az anyagcsere és a hormonháztartás visszaállását
 • Visszaszerezni az izmok erejét és tónusát
 • Helytállni a mindennapos tevékenységekben
 • Gyors és hatékony edzéstA teljes test vibráció hatására mind célzott, mind pedig a nem célzott izomcsoportok dolgoznak a multidimenzióban rezgő plató hatására. 

A rezgések száma másodpercenként 30-50 közötti. ennek az eredménye az izomösszehúzódások szignifikáns megemelkedése, méghozzá  a hagyományos talajon történő, súlyzós edzésekhez képest.

Anti-aging és szépségápolás

A Power Plate gépen végzett vibrációs tréning hatására az agy úgy reagál at edzés intenzitására, hogy felgyorsítja a véráramlást és oxigénnel tölti fel a vért a test minden részén miközben a HGH (emberi növekedési hormon) szintje jelentősen megemelkedik, mely a sejtek javításának és regenerációjának fontos eszköze. Ugyanakkor növekedés mutatkozik a tesztoszteron szintben, az ingerülettovábbító anyagok szintjében és az endorfin szintben. (ami az ún. "runner's high" (futás utáni feldobódottság) érzéshez vezet) és ez segít a fájdalom elnyomásában és a használó hangulatának javulásában. A POwer PLate gépen történő rövid edzésnél átlag 30 perc, hetente háromszor) gyorsan javul a ruganyosság és egyre több mozgást tudunk elvégezni, miközben a kollagén termelés is javul már a használat első 90 másodpercében.


Az edzés biológiai hatásai:

 • mitokondriális biogenesis, azaz megemelkedik a sejtek energiaszintje
 • szatellita sejtek termelése - ezek a sejtek regenerálják a sérült izomrostokat, és akadályozzák meg az idősödő izom leépülését
 • motoros ideg stimuláció, azaz harcol a korhoz társuló neuronveszteséggel
 • megemelkedik a proteinszintézis mértéke, és szervezetünk akár olyan mértékben építi az izmokat, mint fiatalabb korunkban
 • megnövekszik a hormonok szintje és a kollagén szintje, mindezt teljesen természetes módon
 • harcol a csontritkulás ellen

Egészségügy

Mindannyian tisztában vagyunk vele, hogy túl kevesen mozognak úgy vagy olyan gyakran, ami az egészséghez kellene. Magas a száma azoknak is, akiknek a hagyományos edzés nem járható út, mert vagy valamilyen sérülést szenvedtek, betegségben szenvednek, vagy állapotuk nem teszi lehetővé, speciális eszköz vagy segítő személyzet szükséges hozzá, stb.


A Power Plate gépen történő gyorsulási edzés egyedülálló paradigmaváltást képvisel az erősítő edzések körében, mert a test több erőt képes kifejteni közben, mint a hagyományos erőedzéseken. A Power Plate gépek segítségével számos olyan egészségügyi és fitnesz előnyre tesznek szert a betegek és a felhasználók, melyek bár közvetlenül nincsenek hatással magára a betegségre vagy állapotra, de ugyanakkor pozitívan befolyásolják az általános egészségi állapotot. Vannak azonban oyan esetek is, ahol közvetlenül a betegségre van hatással az edzés, és így a betegek gyorsabban felgyógyulnak vagy hosszabb ideig képesek a függetlenebb) életre. 

A tudat, hogy független életet élhetnek és nem szorulnak mások segítségére, hihetetlen értékkel bír a betegek számára. Ez pedig még a társadalmi és egészségügyi költségekre is kihatással bír.

Egészségügyi hatásterületek:

 • neurológia (Parkinson-kór, Sklerosis Multiplex, gerincvelő sérülés, stressz)
 • anyagcsere (elhízás, túlsúly)
 • reumatológia (izületi gyulladás, derékfájás, csontritkulás)
 • medencefenék erősítés (inkontinencia, szülés utáni rehabilitáció)

Rehabilitáció

A teljes testvibráció használata széles körben elterjedt a gyógyászatban. A vibráción alapuló terápia számtalan sérülés rehabilitációjára alkalmas.

A vibrációval kezelt duzzadt felületek, melyek húzódás, zúzódás, ficam stb. során keletkeztek hamarabb megszűnnek és felszívódnak.

A megnövekedett véráramlás gyorsan kitisztítja a kötőszövetekben található salakanyagot, ezáltal felgyorsítja a gyógyulási folyamatot. Sérülések kezelésében és megelőzésében valamint gyógyterápiás kezelések idején a Power Plate jelentős szerepet játszhat. A vibrációs tréning aktivizálja a fehér izom rostokat, a hormonok nagyobb mértékű felszabadítása hozzájárul a gyorsabb regenerálódáshoz, így a beteg felépülése gyorsabb és tökéletesebb. A konzultáns orvossal vagy fizikoterapeutával egyeztetve egy speciálisan kidolgozott edzésprogrammal kitűnően és eredményesen alkalmazható autós balesetek utáni (ideiglenes) rendellenességek kezelésében. A vibrációs tréning a fájdalom csökkentéséhez is hozzájárulhat, ami leredukálhatja a betegek által fogyasztott fájdalomcsillapító gyógyszerek mennyiségét.

Gyakran ismételt kérdések

A gépet eredetileg az orosz űrhajósoknak felesztették ki. Mára a vibrációs edzőgépek hihetetlen népszerűséget vívtak ki a fitnesz világában. Végül is valljuk be: melyik nő ne szeretne fogyni és feszes izmokra szert tenni, minimális erőfeszítés mellett? Az alábbi kérdések és válaszok elmagyarázzák, mi a gép működési elve, és eldöntheti, megfelelő-e Önnek.

3. . Mindenki, aki megfelelő kondició val rendelkezik és orvosa jóváhagyja az edzést, használhatja a Power Plate-et. 


A felnőttek részére az edzés ajtót nyit az aktívabb élet felé, a professzionális sportolóknál pedig javul a teljesítmény.

4. Azt mondjak, még a jóból is megárt a sok. Általános tanács, hogy a vibrációs géppel két naponta edzünk, 30 percen keresztül, mivel az izmok regenerációjának ebben az esetben is kell idő. Várandós anyukáknak és pacemaker el élők számára a gép használata tilos!

5. Tudományos kutatás sokkal bizonyították, hogy a power Play t tréning hatékonyan formája az izmokat és fogyaszt. Emellett a humán arányokon végzett vizsgálatok szerint a hason lerakodott zsír ból többet lehet fogyni ezzel a módszerrel, mint a hagyományos fitness gyakorlatokkal.

6. Ezt nem állíthatjuk. Az egészséges életmód nak része a megfelelő étrend is, nemcsak a mozgás. A vibrációs edzést egészítsük ki kardió edzéssel is, hogy állóképességünk is javuljon és a szívünket is védjük.

7.  A vibrációs technológia alkalmazása igen elterjedt a fizikó terápiában rehabilitációs célokra. Kis intenzitáson a gép kiválóan alkalmas az izom erő és a rugalmasság visszanyerésére. A gép különböző paramétereit állítva az edzést a fizioterapeuta szabályozza.

8. Az otthoni edzéshez a testtudatosság nagyon fontos, hogy a gépen ne rossz testtartásban dolgozzunk. Példának okáért nagyon fontos, hogy a gépen a térdizület mindig enyhén be legyen hajlítva, hogy elkerüljük az esetleges sérülését. Ezt a Power Plate kollégái minden esetben megtanítják akár az otthonában vagy az edzőteremben.