powered by

Árlista (2023.10.01-től)

Power Plate és funkcionális edzések

1 alkalom Próba edzés            3.890Ft

1 alkalom                                    5.000Ft

5 alkalmas bérlet                   24.200Ft

8 alkalmas bérlet                   33.880Ft

10 alkalmas bérlet                 40.200Ft

12 alkalmas bérlet                 44.880Ft

2 hetes korlátlan bérlet        38.500Ft

Havi korlátlan bérlet              71.500Ft

Power Plate - LUNCHTIME 

(Minden nap 12:00 - 13:30 ig)

8 alkalmas bérlet                  29.500Ft

12 alkalmas bérlet                 39.600Ft

A LUNCHTIME bérletek csak ebben az idősávban használhatók!


KÖREDZÉS 60'

1 alkalom                                    5.200Ft

5 alkalmas bérlet                   24.750Ft

8 alkalmas bérlet                  39.600Ft


Személyi edzések

1 alkalom                                    8.500Ft

8 alkalom                                59.500Ft

12 alkalom                               93.500Ft


Relaxációs Stretching 60'

1 alkalom                                     4.500Ft


Az stúdió óráira csak érvényes bérlettel lehet időpontot foglalni. 

Az órákat a foglalási felületen feltüntett időpontig lehet foglalni, lemondani és módosítani. 

Időponton túli lemondásra nincs lehetőség!

Lejárt bérleteket meghosszabbítani és azokról felhasználatlan alkalmat visszatéríteni nem áll módomban!

Betegség esetén a bérletet csak akkor tudom időarányosan(max.: 1 héttel) meghosszabbítani, ha a betegség első napján SMS ben, email-en vagy Messengeren megírod. 

Utólagos bérlethosszabbításra nincs lehetőség!

Alakformálás

Az izmok másodpercenként 25-50 alkalommal összehúzódnak a Power late edzés alatt. Ha egyszerűen csak ráállunk a Powr Plate edzés alatt. Ha egyszerűen csak ráállunk a Power Plate gépre, mondjuk 30 Hz beállításon, 30 másodpercre, ez 900 izomösszehúzódást fog kiváltani! Azaz az idő töredéke alatt maximális kalóriaégetést produkálhatunk, és mindezt töredék idő alatt, a hagyományos edzéshez képest.


Kalória égetés


A vibrációs tréning 
A vibrációs tréning alapvetően erőedzés, és kiváló utóégető hatást fejt ki. Azaz a pihenés alatt is égetjük a kalóriákat, és így építjük és pihentetjük az izmokat. Ez a kalóriaégetés meghaladhatja akár a kardiovaszkuláris edzés, például a futás vagy biciklizés során elégetett kalóriamennyiséget is. A rezgéssel összekötött erőedzés nagyon jó opció azoknak is, akik félnek attól, hogy súlyokat emelgessenek, vagy sérüléstől tartanak, mert ez a hatékony erőedzés úgy égeti maximális szinten a kalóriákat, hogy közben nem okoz sérülést, és nem terheli az ízületeket.

Szebb alak, kevesebb cellulit

Ami a legészrevehetőbb, az az, hogy az edzésekkel együtt változik az alak, az egész test feszesebb, tonizáltabb lesz. A masszázs pedig segít a cellulit ellen, élénkíti a nyirokkeringést, kiüríti a sejtekben lerakódott toxinokat, és valóban hatékony a narancsos dudorok ellen. Ráadásul a Power Plate gépen végzett standard nyújtási gyakorlatokkal azonnal érezzük a flexibilitás fokozódását. Nem szabad elfelejteni, hogy a legjobb eredményt az hozza, ha a mozgás mellé megfelelő étrendet társítunk.

Fitnesz és sport

A Power Plate technológia jövő generációját és a Gyorsulási Tréning TM egyik leghatékonyabb edzésmódját kínálja.

Ez a forradalmi edzési tchnológia harmünikus rezgéseket közvetít a szervezetbe, természetes reflexet stimulál.Az izmok másodperenként 25-50 alkalommalhúzódnak össze- és az izomrostok akár 98%-a dolgozik egyszerre, a hagyományos edzőtermi eszközöknél tapasztalt 60%-hoz képest.  

Hatékonyan égeti a zsírt, növeli az izomtónust, javítja az egyensúlyérzéket, erősít.

Power Plate géppel a klub vendégei teljes testedzésben részesülnek, melynek során nyújtó, egyensúly- javító, erőközpont erősítő és masszázs gyakorlatokat végezhetnek.                               Mindezt alig 30 perc alatt. 

Egy Power Plate gép egy stúdióban demonstrálja, hogy a szolgáltatásmindig a legfrissebb edzési módszereket kínáljaa a tagoknak. Ezzel növeli a régi vendégek hűségét, és új tagokat is vonz, és több gép esetén kiscsoportos edzésre is kínál lehetőséget. 

"A sportolók és edzők általi kedvező fogadtatás és a pozitív kutatási eredmények igazolták, hogy a Gyorsulási TréningTM alapvető része a sportteljesítmény növelési módszereknek.Véleményünk szerint a Power Plate abszolút vezető a vibrációs tréninggel történő gyorsulás fokozásában. A Power Plate filozófiája, és az oktatás, fejlesztés és kutatás melletti elkötelezettség illetve a vevőszolgálat felülmúlhatatlan. 


"Próbálja ki Ön is, és meggyőződhet róla, hogy a Power Plate géppel érheti el Ön és sportolói is a legjobb eredményeket" - (Velencei Attila - A Metodikai Központ vezető kutatója)


FITNESZ


A Power Plate gépen folytatott vibrációs tréning növeli az izmtömeget és javítja az izomtónust. A nyújtóreflex révén az edzésbe hozott izmok 100% osan aktivizálódnak.

Ezzel szemben a hagymányos edzéssel csak 60%-80% érhető el. A rezgés egyetlen mozdulat elvégzése alatt 25-50 ismételt összehúzódást eredményez, ezáltal több izomszál aktivizálódik, így az izmok anélkül is aktívan dolgoznak, hogy bármiféle külső terhelés érné őket. 

Egy hagyományos erő-edzés erősíti az izmokat, mert a test reagál az extra terhelésre, mely a súlyok mozgatásából, vagy normál gravitáció ellenállásának legyőzéséből ered. A vibrációs tréningnél a test a fellépő gyorsulásra reagál, így sokkal nagyobb erőkifejtésre késztetjük az izmokat.

A Power Plate tréninggel nem a tömeget növeljük, hanem a gyorsulást, a fekvencia változtatásával. 


Ön aktívan edz?

Növelje eredményit, tegyen szert tónusosabb izmokra, növelje mozgástartományát - a Power Plate szinte minden területen képes Önnek segíteni. 

Nem igazán szeret sportolni? A Power Plate teljes test vibrációs edzést pont Önnek találták ki. Ha rosszul érzi magát a bőrében, kínosnak érzi azt, hogy edzőterembe menjen, mégis igyekezne változtatni, változni, akkor a Power Plate a legjobb választás az Ön számára.

Az Ön személyi edzője segítő kezet fog nyújtani és segít végigmenni az úton.

SPORT


A vibrációs tréning kitűnően alkalmazható, különböző sportok megalalpzására: labdajátékok, sielés, futás, tenisz, golf, de a hobbiból sportolók számára is kiváló testedzést biztosít. A kiterjedt tudományos és független kutatásoknak köszönhetően sportklubok szinte a világ minden részén használják a Power Plate-et erősítő, kondícionáló és rehabilitácis programjaik során. 

A sportolók és edzők által kedvező fogadtatás és a pozitív kutatási eredmények igazolták, hogy a Gyorsulási TréningTM alapvető része a sportteljesítmény növelési módszereknek. Véleményünk szerint a Power Plate abszolút vezető a vibrációs trénnggel történő gyorsulás fokozásában. A Power Plate filozófiája, és az oktatás, fejlesztés és kutatás melletti elkötelezettség. 


Próbálja ki Ön is, és meggyőződhet ról, hogy a Power Plate géppel érheti el Ön és sportolói a legjobb eredményeket.


 
A vibrációs tréning gyakorlatokat arra tervezték, hogy jelentősen javítsák a hagyományos edzésmódokat, vagy azok kiegészítéseként, vagy azok alternatívájaként. Akár percek alatt megnövekedhet a végezhető mozgások száma és a stabilitás, így lehet tökéletes bemelegítés edzés vagy verseny előtt.  Power Plate gépek kiváló eszközei a teljesítmény folyamatos maximumon tartásának.

Újra edzene szülés után?

 A PowerPlate® edzés segít újra megtalálni a belső kapcsolatot a medencefenék izmai, a hasizomzat és a hát izmai között, és visszaállítani a terhesség és szülés során meggyengült erőt.

Kezdje kíméletesen és fokozatosan nehezítsen!

A PowerPlate® edzés segítségére lesz, amikor újra edzésekbe fog. A PowerPlate® kíméletes rezgése fokozza a vérkeringést, oxigénhez és tápanyaghoz juttatja a gyógyuló szervezetet.

Fokozza izmai erejét és tónusát!

A PowerPlate® kiválóan növeli az izomtónust, és még súlyokat sem kell emelgetni. És azt ugye tudjuk, hogy a több izom több kalóriát éget.

Dobja fel boldogsághormonja szintjét!

A PowerPlate® megemeli a szerotonin koncentrációt, a stresszhormonokat, például a kortizont, ugyanakkor kordában tartja. A stresszhormonok pedig növelik a zsír raktározását deréktájon.

Erősítse törzsét és hasát felülések nélkül!

A PowerPlate® egyszerre készteti tudatosan és önkéntelenül is a törzs izmainak aktiválására a testet. Ha az edzést összeköti Kegel-gyakorlatokkal, sokkal hamarabb és erősebben megérzi izmait, megtalálja a belső harmóniát, így hamarosan újra a régi önmaga lehet.


Az újdonsült anyukák szinte élsportolói szinten dolgoznak, de a szülés után sajnos súlyos energiahiánnyal, vitalilás és funkcionális erő hiánnyal küzdenek, és nem tudnak saját „sportterületükön” teljesíteni.

Vajon mit szeretnének azok az anyukák elérni, akik szülés után nekifognak edzeni?

A sorrend igénye nélkül valószínűleg az alábbiak szerepelnek a listájukon:

 • Több energiát, jó kedvet!
 • Megoldást a vizelet visszatartási problémákra
 • A törzs erejének visszaállítását, szebb hasat
 • FOGYNI!
 • Az anyagcsere és a hormonháztartás visszaállását
 • Visszaszerezni az izmok erejét és tónusát
 • Helytállni a mindennapos tevékenységekben
 • Gyors és hatékony edzést
A teljes test vibráció hatására mind a célzott, mind pedig a nem célzott izomcsoportok dolgoznak a multidimenzióban rezgő plató hatására. A rezgések száma másodpercenként 30-50 közötti. Ennek az eredménye az izomösszehúzódások szignifikáns megemelkedése, méghozzá a hagyományos súlyzós terhelés nélkül. Ez a tényező az, amely lehetővé teszi a rövidebb edzésidőt (a hagyományos talajon történő, súlyzós edzésekhez képest).
 

Anti-aging és szépségápolás

A Power Plate gépen végzett vibrációs tréning hatására az agy úgy reagál az edzés intenzitására, hogy felgyorsítja a véráramlást és oxigénnel tölti fel a vért a test minden részén miközben a HGH (emberi növekedési hormon) szintje jelentősen megemelkedik, mely a sejtek javításának és regenerációjának fontos eszköze. Ugyanakkor növekedés mutatkozik a tesztoszteron szintben, az ingerülettovábbító anyagok szintjében és az endorfin szintben (ami az ún. „runner’s high“ (futás utáni feldobódottság) érzéshez vezet) és ez segít a fájdalom elnyomásában és a használó hangulatának javulásában. A Power Plate gépen történő rövid edzésnél    ( átlag 30 perc, hetente háromszor) gyorsan javul a ruganyosság, és egyre több mozgást tudunk elvégezni, miközben a kollagén termelés is javul már a használat első 90 másodpercében.


Az edzés biológiai hatásai:
 

 • mitokondriális biogenezis, azaz megemelkedik a sejtek energiaszintje
 • szatellita sejtek termelése – ezek a sejtek regenerálják a sérült izomrostokat, és akadályozzák meg az idősödő izom leépülését
 • motoros ideg stimuláció, azaz harcol a korhoz társuló neuronveszteséggel
 • megemelkedik a proteinszintézis mértéke, és szervezetünk akár olyan mértékben építi az izmokat, mint fiatalabb korunkban
 • megnövekszik a hormonok szintje és a kollagén szintje, mindezt teljesen természetes módon
 • harcol a csontritkulás ellen

Rehabilitáció

A teljes testvibráció használata széles körben elterjedt a gyógyászatban. A vibráción alapuló terápia számtalan sérülés rehabilitációjára alkalmas.

 A vibrációval kezelt duzzadt felületek, amelyek húzódás, zúzódás, ficam stb. során keletkeztek hamarabb megszűnnek és felszívódnak. 

A megnövekedett véráramlás gyorsan kitisztítja a kötőszövetekben található salakanyagot, ezáltal felgyorsítja a gyógyulási folyamatot.

Sérülések kezelésében és megelőzésében valamint gyógyterápiás kezelések idején a Power Plate jelentős szerepet játszhat.       A vibrációs tréning aktivizálja a fehér izom rostokat, a hormonok nagyobb mértékű felszabadítása hozzájárul a gyorsabb regenerálódáshoz, így a beteg felépülése gyorsabb és tökéletesebb. A konzultáns orvossal vagy fizikoterapeutával egyeztetve egy speciálisan kidolgozott edzésprogrammal kitűnően és eredményesen alkalmazható autós balesetek utáni (ideiglenes) rendellenességek kezelésében.                     A vibrációs tréning a fájdalom csökkentéséhez is hozzájárulhat, ami leredukálhatja a betegek által fogyasztott fájdalomcsillapító gyógyszerek mennyiségét.

Egészségügy

Mindannyian tisztában vagyunk vele, hogy túl kevesen mozognak úgy vagy olyan gyakran, ami az egészséghez kellene. Magas a száma azoknak is, akiknek a hagyományos edzés nem járható út, mert vagy valamilyen sérülést szenvedtek, betegségben szenvednek, vagy állapotuk nem teszi azt lehetővé, speciális eszköz vagy segítő személyzet szükséges hozzá, stb. 
 

A Power Plate gépen történő gyorsulási edzés egyedülálló paradigmaváltást képvisel az erősítő edzések körében, mert a test több erőt képes kifejteni közben, mint a hagyományos erőedzéseken. A Power Plate gépek segítségével számos olyan egészségügyi és fitnesz előnyre tesznek szert a betegek és a felhasználók, melyek bár  közvetlenül nincsenek hatással magára a betegségre vagy állapotra, de ugyanakkor pozitívan befolyásolják az általános egészségi állapotot. Vannak azonban olyan esetek is, ahol közvetlenül a betegségre van hatással az edzés, és így a betegek gyorsabban felgyógyulnak vagy hosszabb ideig képesek a független(ebb) életre.

A tudat, hogy független életet élhetnek és nem szorulnak  mások segítségére, hihetetlen értékkel bír a betegek számára. És ez pedig még a társadalmi és egészségügyi költségekre is kihatással bír.
 
Egészségügyi hatásterületek:
 • neurológia (Parkinson-kór, Sklerosis Multiplex, gerincvelő sérülés, stressz)
 • anyagcsere (elhízás, túlsúly)
 • reumatológia (ízületi gyulladás, derékfájás, csontritkulás)
 • medencefenék erősítés (inkontinencia, szülés utáni rehabilitáció)