powered by

LipoZero Professzionális test-, és arckezelés

Az EunSung LipoZero öt rendkívül hatékonyan működő alakformáló rendszert integrál egyetlen kezelőrendszerbe. A berendezés kezelőfejei a rádiófrekvencia(RF), kavitáció, soft-laser, vákum és a LED fényterápiák kombinálásával lenyűgözően látványos zsírbontó és alakformáló eredmények elérését teszik lehetővé rövidebb kezelési időkkel. A páciens állapotától függően kikapcsolhatók az egyes technológiák ill. alkalmazhatók külön-külön is. 

Alkalmazási területek és a kezelés menete

  • zsírbontás
  • alakformálás
  • méretcsökkentés
  • cellulit kezelés
  • nyúlási csíkok kezelése
  • salaktalanítás
  • arc- és bőrfeszesítés
  • arc- és bőrfiatalítás


A LipoZeroval történő alakformálás nem igényel komolyabb előkészületet. A stúdióba érkezésed után kényelmesen elhelyezkedsz a masszázságyon, a kiválasztott testfelületet      ( has, derék-csípő, fenék, hátsó comb, első comb, felkar, hát) szabaddá tesszük és a kontaktanyagot felviszem. A személyre szabott terv szerint a különböző kezelőfejekkel, a kötőszövet ígényelte időtartam alatt végzem a szolgáltatást. Amikor ezzel végeztünk, a hullámmasszázsgéppel felgyorsítjuk a felszabadult salakanyagok és elfolyósodott, a kötőszövetben, a sejtközötti térbe szivárgott zsírok ürülésének folyamatát.A kezelés ideje és gyakorisága

Egy alkalom 20-50 percet vesz igénybe, a felület nagyságától, és a kötőszövet melegedésének időtartamától függően. Hetente legfeljebb 2 alkalommal alkalmazható ugyanazon a testrészen. Az ideális eredmény eléréséhez kúraszerű használat, általában egymást követő 6 -12 alkalom szükséges.

Vendégeim visszajelzése alapján már 1-2 alkalom után érezhető a változás és a kezelések pozitív hatása!

Fontos tudnivalók!

Mint minden alakformáló eljárás esetében, rendkívül fontos a megfelelő mennyiségű (2,5-3 l) víz fogyasztása. Ezen kívül a Lipo Zero alkalmazásának napján a szénhidrátok és zsírok bevitelét a lehető legkissebb mennyiségre kell csökkenteni, hogy az eljárás maximálisan kifejthesse hatását és a szervezet a felszabadult zsírok kiürítésére tudjon koncentrálni!

Árak

Állapotfelmérés + 1 testrész kezelése    

                                                    20.000Ft

1 testrész                                    19.000Ft                                     

2 testrész                                  28.000Ft                                  

3 testrész                                  42.000Ft                                                                          

1 alkalom felkar                        15.500Ft                                                                          

Teljes comb:                            49.500Ft     

 Teljes comb + popsi :           57.500Ft

       

1-2-3 testrészes bérleteink is vannak  6 és 10 alkalmasak, melyek június 17 - július 17-ig 20% kedvezménnyel kaphatók❗️


Testrészek:

• comb elől  

• comb hátul 

• comb belül 

• comb kívül

• fenék

• derék

•felkar

• vádli

• hát

☝️

Testkezeléseinkhez 20' Dr. Life Hullámmasszázs tartozik!

Érdeklődj telefonon, Messengeren vagy e-mail en.       

   

Sportkezelések, izomlazítás:

(kb. 30 - 45percet vesz igénybe)

1 alkalom                                   9.500Ft                           

 5 alkalmas bérlet                 47.500Ft              

10+1 alkalmas bérlet             95.500Ft

Kiegészítő kezelésként 30 perc nyirokmasszázs javasolt, mely + 4.500Ft és kezelés után kérhető!

Rádiófrekvencia

Az EunSung LipoZero multipoláris rádifrekvenciás energiája biztonságosan, fájdalommentesen jut el a bőrszövetbe, illetve a bőr alatti zsírrétegekbe. Mélymelegítő hatássa felgyorsítja a zsírsejtek természetes metabolizmusát. A kontrollált hőbevitel hatására a zsírsejtek sejtmembránján keresztül intenzíven tudnak szabad zsírsavak távozni a sejt közötti térbe. A zsír a nyirokrendszeren és a vénás rendszeren keresztül távozik, és a szervezet kiválasztó rendszerei által ürül ki a szervezetből. A zsírsejtek méretének csökkentésével a mikro-keringés és a nyirokáramlás újra elindul a területen, az anyagcsere folyamatok helyreállnak. Ezáltal mérséklődik a cellulit és  a helyi zsírdepók megjelenése.

Kavitáció

A kavitáció egy fizikai jelenség. A kezelés során a LipoZero ultrahang hullámokat kibocsátó kezelőfeje a sejközötti térben tömeges mennyiségű mikrobuborékot képez. Az ultrahang hullámok által keltett parciális nyomásváltozások hatására a buborékok szétroppannak, és a lökéshullámok szerencsés, egymást erősítő találkozása esetén szétfeszítik a zsírsejtek membránját. Az abban lévő triglicerid szétfolyik a sejt közötti térben, ahonnan a kiválasztórendszeren keresztül, természetes úton távozik a szervezetből.

Soft-Lézer

A LipoZero kezelőfejének speciális lézerfénye elősegíti, fokozza a rádiófrekvenciás zsírbontás eredményességét, valamint a vörös lézerfény pozitív hatást gyakorol a bőrszövet egészére. A soft-lézer a zsírsejtek sejthártyájának áteresztő képességét nőveli meg, ezáltal elősegíti a rádifrekvenciás hő hatására folyákonnyá váló zsírsavak kijutását a sejtek közötti térbe, ami a zsírsejtek méretcsökkenését eredményezi. A szabad zsírsavak természetes úton, a kiválasztó rendszer csatornáin keresztül távoznak a szervezetből. Továbbá a lézer diódák intenzív vörös fénye fokozza a bőrsejtek metabolizációját (serkenti az ATP termelést), így bőrfeszesítő, bőrfiatalító hatása is van.

Vákum

A szervezetben az életkor, betegségek, a gyógyszerek, a stressz, a helytelen étrend, a dohányzás, az alkohol fogyasztás a testmozgás hiányának következtében felhalmozódnak a salakanyagok. Ezek az anyagok nagymértékben gátolják a természetes kollagén és elasztin funkciókat, ami a kötőszövet és a bőr petyhüdt megereszkedett állapotát eredményezi  A folyamat végső soron egyre súlyosabb cellulit problémákhoz vezet. 

A LIpoZero kezelőfeje segítségével végzett pulzáló vákummasszázs hatására javul a vér- és nyirokkeringés, ami rendkívül előnyös élettani hatást gyakorol a sejtek és szövetek anyagcseréjére, a salakanyagok kiürítése mellett elősegíti a felhalmozódott zsírok lebontásást. A nyirokáramlás intenzív növelése a sejt közötti tér és a nyirokerek közötti erősen salaktalanító és ödéma csökkentő hatású.

Vörös és kék fényterápiák

Az EunSung LipoZero mindkét kezelőfeje tartalmaz vörös és kék színű LED fényterápiákat s, amelyek pozitív hatással vannak a bőrszövet egészére. A vörös fényű (620nm) LED az ATP-termelődés (sejtenergia) fokozásával jótékony hatást gyakorol a bőrsejt-állomány megfiatalítására, míg a kék fényű (415nm) LED az akné kezelések hatékony kiegészítője, egyúttal bőrfertőtlenítő hatásű is.