powered by

LipoZero Professzionális test-, és arckezelés

Az EunSung LipoZero öt rendkívül hatékonyan működő alakformáló rendszert integrál egyetlen kezelőrendszerbe. A berendezés kezelőfejei a rádiófrekvencia(RF), kavitáció, soft-laser, vákum és a LED fényterápiák kombinálásával lenyűgözően látványos zsírbontó és alakformáló eredmények elérését teszik lehetővé rövidebb kezelési időkkel. A páciens állapotától függően kikapcsolhatók az egyes technológiák ill. alkalmazhatók külön-külön is. 

Alkalmazási területek és a kezelés menete

 • zsírbontás
 • alakformálás
 • méretcsökkentés
 • cellulit kezelés
 • nyúlási csíkok kezelése
 • salaktalanítás
 • arc- és bőrfeszesítés
 • arc- és bőrfiatalítás


A LipoZeroval történő alakformálás nem igényel komolyabb előkészületet. A stúdióba érkezésed után kényelmesen elhelyezkedsz a masszázságyon, a kiválasztott testfelületet      ( has, derék-csípő, fenék, hátsó comb, első comb, felkar, hát) szabaddá tesszük és a kontaktanyagot felviszem. A személyre szabott terv szerint a különböző kezelőfejekkel, a kötőszövet ígényelte időtartam alatt végzem a szolgáltatást. Amikor ezzel végeztünk, a hullámmasszázsgéppel felgyorsítjuk a felszabadult salakanyagok és elfolyósodott, a kötőszövetben, a sejtközötti térbe szivárgott zsírok ürülésének folyamatát.A kezelés ideje és gyakorisága

Egy alkalom 20-50 percet vesz igénybe, a felület nagyságától, és a kötőszövet melegedésének időtartamától függően. Hetente legfeljebb 2 alkalommal alkalmazható ugyanazon a testrészen. Az ideális eredmény eléréséhez kúraszerű használat, általában egymást követő 6 -12 alkalom szükséges.

Vendégeim visszajelzése alapján már 1-2 alkalom után érezhető a változás és a kezelések pozitív hatása!

Fontos tudnivalók!

Mint minden alakformáló eljárás esetében, rendkívül fontos a megfelelő mennyiségű (2,5-3 l) víz fogyasztása. Ezen kívül a Lipo Zero alkalmazásának napján a szénhidrátok és zsírok bevitelét a lehető legkissebb mennyiségre kell csökkenteni, hogy az eljárás maximálisan kifejthesse hatását és a szervezet a felszabadult zsírok kiürítésére tudjon koncentrálni!

Árak

2024. Március 8-án, minden test-, és arckezelés bérlet 10% kedvezménnyel vásárolható meg itt az online felületen BELÉPÉST vagy REGISZTRÁCIÓT követően a WMN10 kóddal.

A bérlet kezdő dátumát te adod meg.


Állapotfelmérés                      4.500Ft

Állapotfelmérés + kezelés   18.000Ft

1 testrész                                  19.000Ft                                     

2 testrész                                28.000Ft                                  

3 testrész                                37.000Ft                                                                          

1 alkalom felkar                      15.000Ft                                                

1 alkalom térd felett              15.000Ft

1 testrészes bérletek:

6 alkalom                               105.000Ft                                  

10 alkalom                              168.000Ft                               

2 testrészes bérletek:

6 alkalom                               147.000Ft                                  

10 alkalom                             225.000Ft                               

3 testrészes bérletek:

6 alkalom                              178.200Ft                                

10 alkalom                             330.000Ft                              

Felkar vagy térd felett:

6 alkalmas bérlet                  87.000Ft                    

10 alkalmas bérlet                135.000Ft                 

   

Testkezeléseinkhez 20' Dr. Life Hullámmasszázs tartozik!


Sportkezelések, izomlazítás:

(kb. 35-45percet vesz igénybe)

1 alkalom                                   9.500Ft                           

 5 alkalmas bérlet                 47.500Ft              

10+1 alkalmas bérlet             95.500Ft

Kiegészítő kezelésként 30 perc nyirokmasszázs javasolt, mely + 4.500Ft és kezelés után kérhető!

Rádiófrekvencia

Az EunSung LipoZero multipoláris rádifrekvenciás energiája biztonságosan, fájdalommentesen jut el a bőrszövetbe, illetve a bőr alatti zsírrétegekbe. Mélymelegítő hatássa felgyorsítja a zsírsejtek természetes metabolizmusát. A kontrollált hőbevitel hatására a zsírsejtek sejtmembránján keresztül intenzíven tudnak szabad zsírsavak távozni a sejt közötti térbe. A zsír a nyirokrendszeren és a vénás rendszeren keresztül távozik, és a szervezet kiválasztó rendszerei által ürül ki a szervezetből. A zsírsejtek méretének csökkentésével a mikro-keringés és a nyirokáramlás újra elindul a területen, az anyagcsere folyamatok helyreállnak. Ezáltal mérséklődik a cellulit és  a helyi zsírdepók megjelenése.

Kavitáció

A kavitáció egy fizikai jelenség. A kezelés során a LipoZero ultrahang hullámokat kibocsátó kezelőfeje a sejközötti térben tömeges mennyiségű mikrobuborékot képez. Az ultrahang hullámok által keltett parciális nyomásváltozások hatására a buborékok szétroppannak, és a lökéshullámok szerencsés, egymást erősítő találkozása esetén szétfeszítik a zsírsejtek membránját. Az abban lévő triglicerid szétfolyik a sejt közötti térben, ahonnan a kiválasztórendszeren keresztül, természetes úton távozik a szervezetből.

Soft-Lézer

A LipoZero kezelőfejének speciális lézerfénye elősegíti, fokozza a rádiófrekvenciás zsírbontás eredményességét, valamint a vörös lézerfény pozitív hatást gyakorol a bőrszövet egészére. A soft-lézer a zsírsejtek sejthártyájának áteresztő képességét nőveli meg, ezáltal elősegíti a rádifrekvenciás hő hatására folyákonnyá váló zsírsavak kijutását a sejtek közötti térbe, ami a zsírsejtek méretcsökkenését eredményezi. A szabad zsírsavak természetes úton, a kiválasztó rendszer csatornáin keresztül távoznak a szervezetből. Továbbá a lézer diódák intenzív vörös fénye fokozza a bőrsejtek metabolizációját (serkenti az ATP termelést), így bőrfeszesítő, bőrfiatalító hatása is van.

Vákum

A szervezetben az életkor, betegségek, a gyógyszerek, a stressz, a helytelen étrend, a dohányzás, az alkohol fogyasztás a testmozgás hiányának következtében felhalmozódnak a salakanyagok. Ezek az anyagok nagymértékben gátolják a természetes kollagén és elasztin funkciókat, ami a kötőszövet és a bőr petyhüdt megereszkedett állapotát eredményezi  A folyamat végső soron egyre súlyosabb cellulit problémákhoz vezet. 

A LIpoZero kezelőfeje segítségével végzett pulzáló vákummasszázs hatására javul a vér- és nyirokkeringés, ami rendkívül előnyös élettani hatást gyakorol a sejtek és szövetek anyagcseréjére, a salakanyagok kiürítése mellett elősegíti a felhalmozódott zsírok lebontásást. A nyirokáramlás intenzív növelése a sejt közötti tér és a nyirokerek közötti erősen salaktalanító és ödéma csökkentő hatású.

Vörös és kék fényterápiák

Az EunSung LipoZero mindkét kezelőfeje tartalmaz vörös és kék színű LED fényterápiákat s, amelyek pozitív hatással vannak a bőrszövet egészére. A vörös fényű (620nm) LED az ATP-termelődés (sejtenergia) fokozásával jótékony hatást gyakorol a bőrsejt-állomány megfiatalítására, míg a kék fényű (415nm) LED az akné kezelések hatékony kiegészítője, egyúttal bőrfertőtlenítő hatásű is.

Dr. Life Hullámmasszázs

A hullámmasszázs(gépi nyirokmasszázs), amellett, hogy segít a nyirokrendszer működésének optimalizálásában, javítja a vénás keringést, csökkenti a cellulitproblémákat, növeli a fogyást célzó eljárások és étrendek hatását.


Esztétikai és általános alkalmazások

 • salaktalanítás 
 • alakformáló kezelések után a lebontott zsírok kiürítése
 • narancsbőr kezelés
 • karcsúsítás
 • nyirokkeringés fokozása
 • relaxáció és stresszoldás
 • folyadéktöbblet elszállítása 
 • bőr textúrájának javítása
 • gyenge fizikai kondíciók javítása
 • izomláz
 • gyulladás
 • sebgyógyulás
 • álmatlanság
 • immungyengeség
 • székrekedés feloldása


Orvosi alkalmazások

 • nyiroködéma
 • krónikus vénás elégtelenség
 • mélyvénás trombózis megelőzése
 • bénulással járó állapotok
 • görcshajlam
 • cukorbetegség
 • érelmeszesedés
 • törés
 • amputáció
 • műtét utáni állapot 
 • gerincsérülés
 • visszértágulat
 • isiász
 • ficam
 • rándulás


ÁRAK

1 alkalom 30'                             6.000Ft

5 alkalmas bérlet                  26.500Ft

10 alkalmas bérlet                54.000Ft

1 alkalom 45'                             8.000Ft

5 alkalmas bérlet                  36.000Ft

10 alkalmas bérlet                 72.000Ft

Gyakran ismételt kérdések

Amit a Power Plate-ről tudni kell


A gépet eredetileg az orosz űrhajósoknak felesztették ki. Mára a vibrációs edzőgépek hihetetlen népszerűséget vívtak ki a fitnesz világában. Végül is valljuk be: melyik nő ne szeretne fogyni és feszes izmokra szert tenni, minimális erőfeszítés mellett? Az alábbi kérdések és válaszok elmagyarázzák, mi a gép működési elve, és eldöntheti, megfelelő-e Önnek.

1. Nevezhetjük akár a következő generációs fitnesz gépnek is, mert használatakor nincs szükség súlyok emelgetésére. A rezgő plató mozgása váltja ki az izmok reflexerű összehúzódását, másodpercenként 25-50 alkalommal

2. Valójában igen egyszerűen. Az első edzéseken csak statikus gyakorlatok végzünk, ahol egyáltalán nem kell mozogni. Később elsajátítjuk, hogyan egyensúlyozzunk a gépen kapaszkodás nélkül. Végül haladó felhasználók dinamikus gyakorlatokkal edzenek, melyek a vibrációs technológiát a hagyományos fitnesz gyakorlatokkal kombinálják. Az edzések csak 30 percet vesznek igénybe.

4. Azt mondjak, még a Jóból is megárt a sok. Általános tanács, hogy a vibrációs géppel két naponta edzünk, 30 percen keresztül, mivel az izmok regenerációjának ebben az esetben is kell idő. Várandós anyukáknak és pacemaker el élők számára a gép használata tilos!

3. Mindenki, aki megfelelő kondició val rendelkezik és orvosa jóváhagyja az edzést, használhatja a Power Plate-et. A felnőttek részére az edzés ajtót nyit az aktívabb élet felé, a professzionális sportolóknál pedig javul a teljesítmény.

5. Tudományos kutatás sokkal bizonyították, hogy a power Play t tréning hatékonyan formája az izmokat és fogyaszt. Emellett a humán arányokon végzett vizsgálatok szerint a hason lerakodott zsír ból többet lehet fogyni ezzel a módszerrel, mint a hagyományos fitness gyakorlatokkal.

6. Ezt nem állíthatjuk. Az egészséges életmód nak része a megfelelő étrend is, nemcsak a mozgás. A vibrációs edzést egészítsük ki kardió edzéssel is, hogy állóképességünk is javuljon és a szívünket is védjük.

7. A vibrációs technológia alkalmazása igen elterjedt a fizikó terápiában rehabilitációs célokra. Kis intenzitáson a gép kiválóan alkalmas az izom erő és a rugalmasság visszanyerésére. A gép különböző paramétereit állítva az edzést a fizioterapeuta szabályozza.

8. Az otthoni edzéshez a testtudatosság nagyon fontos, hogy a gépen ne rossz testtartásban dolgozzunk. Példának okáért nagyon fontos, hogy a gépen a térdizület mindig enyhén be legyen hajlítva, hogy elkerüljük az esetleges sérülését. Ezt a Power Plate kollégái minden esetben megtanítják akár az otthonában vagy az edzőteremben.